hot or not?

Kvinnan är 50, de är smaklöst att springa omkring i en liten trikå även om man har "snygg" kropp för hennes ålder. USCH. Sätt på dig kläder kvinna! Madonna this is a flopp.
wenn2141091.jpg

orlando is getting married!

Orlando Bloom ska gifta sig med sin nuvarande flickvänn Miranda Kerr! Envisa rykten om att de skulle ha gjort slut förnekar Victorias-secret modellen då hon säger att hon älskar Orlando och vill bli hans fru. Bröllopet sägs gå av stapeln i början av nästa år! GRATTIS!

xoxo

jenn speaks!

WOW ända sedan uppbrottet med Brad Pitt (2005) talar nu äntligen Jennifer Aniston ut i media om vad hon tycker om vad Angelina Jolie gjorde mot henne och vad hon tycker om det! Vi är självklart på Jenns sida och tror helhjärtat på henne! WE are on Jenns side! Kolla in omslaget av senaste Vouge där hon berättar öppet om att hon tycker det Angie gjorde var "uncoool"

sexy mama!

Så här tjusigt chick såg Nicole Richie ut när hon igår kväll besökte H&M på Sunset Boulevard då H&M lanserade Comme des Garcons kollektion. Fler kändisar som Mischa Barton, Mandy Moore och Nicky Hilton var där...

Het mamma!

rihanna kolappsade!

Rihanna kolappsade under ett scenframträdande i Sidney, Australien. Det sägs att det var p.g.a den höga rumsteperaturen och den tajta scen-outfitten som gjorde att hon tuppade av. Hon vart genast förd till sjukhus och sägs må mycket bättre nu.
Rihanna akut till sjukhus!

zlatans nya hus!

Nu har Zlatan, "mannen, myten, legenden" köpt ett nytt hus till sig, sin flickvän Helena, och sina två barn Maximilian och Vincent. Huset är lokaliserat i Cernobbio i Italien där han spelar fotboll för den italienska klubben Inter. Do you like? Tycker själv att det ser lite fjuttit ut jämfört med alla andra Hollywood-mansion man kan köpa för de pengar som han har! Och är inte grannhuset lite väl nära? INSYN NÅGON???
Vi vill se något mer storslaget Zlatan! det understa huset tillhör numera Zlatan.

xoxo

neverland är sålt!

Nu är Micahel Jacksons paradis ställe sålt! P.g.a en massa skulder har staten tagit det i ägodel. :( Poor MJ...
Michael Jackson tvingades till slut att sälja Neverland!


wanna buy it?

peaches geldof skiljer sig!

Nu är det bekräftat, 19-åriga Peaches Geldof, dotter till den legendariska Sir Bob Geldof ska skilja sig! Pappa Bob sägs vara överlycklig över att dottern äntligen kommit undefund med hela spektaklet och stöttar henne fullt ut..

jonas brother på vacation!

Bröderna befinner sig för tillfället med sina päron och några okända flickor (?) i Mexico där dom nu senare ikväll ska fira ädsta brorsan Kevins födelsedag!
They should get some color, they look so pale!




holly är brudtärna till kendra!

Ja nu är det bekräftat! Holly (Hugh Hefners ex-flickvänn) ska vara brudtärna på Kendras (även hon Hughs ex-flickvänn) bröllop som ska gå av stapeln nu i sommar på The Playboy Mansion, då Hugh även han ska överlämna sitt ex till sin blivande make! Creepy? Ja, en reunion lär det ju iallafall bli! hahah
Holly Madison is going to be Kendra Wilkinson's bridesmaid!

zac efron har fått en vaxdocka!

Om ni åker till London kan ni besöka Madame Toussaudes vax-kabinett där Zac Efrons karaktär Toy Bolton från alla High School Musical-filmerna står utställd. Men jag måste fråga er, är det bara jag eller är det inte konstigt att hans karaktär fick en vax imitation och inte den "riktiga" Zac? hmm.................
 Inge vidare bra tycker jag att han såg ut i vax, snyggare IRL, vad tycker ni?

girls, go ahead and drewl!

Oh my, kolla in VMAN:s nya omslag inför deras vinter exemplar av tidningen! Chace Crawford som spelar Nathaniel Archibald i super serien Gossip Girl ser hetare ut än någonsin...me like!
Chace Crawford

det blir en sex and the city 2!!

JA Kim Catrall som spelar manslukerskan och sexgalningen Samantha Jones i Sex and The City konfirmerade att det kommer att bli en Sex and The City 2! Tvåan kommer börja spelas in nu i sommar eftersom att hon sagt att "Det är så svårt att få ihop alla sammtidigt då vi alla är så upptagna". Men nu ser det ut att en två blir av! Även Sarah Jessica Parker kommenterade det Kim sagt med att "Det är kul att KIm är så exalterad, vi får se hur/var det händer". PERFECT
Confirmed! There will be another Sex And The City movie!Lovely!

HOT!



Tvillingarna är Hugh Heffners nya flickvänner!

Efter uppbrottet med Holly, Hughs nr.1 flickvänn och Kendra nr.2 girlfirend har Hugh nu skaffat sig 2 nya flickvänner! Nämligen ett 19 årigt tvillingpar (USCH vad KINGKY!!!) som heter Karissa och Kristina Shannon. Jag måste säga tt de ser mer "riktiga ut" inte alls plastic-fantastic som hans föredettor! hahha, vad tycker ni??
  Out with the old.......
kristina and karissa shannon...And in with the new!

Prins carl philip har dumpat flickvännen emma!

Prins Carl Philip har dumpat flickvännen Emma! Efter ett 9 års långt förhållande har han nu gjort slut med henne och är singel sedan några veckor tillbaka. Så ge er ut bland alla människor tjejer och leta rätt på Prince Charming because he is single!!!!
Tjusigt par! No more!

Simon cowell köper ut sin flickvän!

För att undvika bråk med nuvarande ex-flickvännen ger Simon henne 70 miljoner kronor! 40 miljoner som avskedspresent och 30 miljoner till att  köpa ett hus i Beverly Hills. Hm....detta låter inte rätt. Anledningen till uppbrottet sägs vara att Simon vägrar att skaffa barn medans hans nu ex-flickvän var desperat att skaffa barn.
Simon Cowell ger ex-flickvännen 70 miljoner som tröst!Enjoying that beer Mr Cowell?

Joe Jonas från The jonas brothers flickvän är gravid!

Hela trion The Jonas brothers har ju gett ett sex-löfte. De kommer inte ha sex förrens de gifter sig. De har till och med ringar på sina fingrar som symboliserar detta "statement". Men nu sägs det att Joe Jonas föredetta flickvän, Taylor Swift (18 år) är gravid! Hm......Dubbelmoral hos The Jonas brothers maybe???

 hmmm....

Tilas new boyfriend!

Tila sågs glad ut med det manliga sällskapet som hon setts spendera mycket tid med på senaste tiden. Är hon i en pojk-period för tillfället? För som de flesta av oss vet är tjejen bisexuell!

ew Heff lämnar Kendra vid altaret!

Kendra (Hugh Heffners ex-flickvan) gifter sig med en amerikansk ruggbystjärna! Japp bröllopet ska hållas på The Playboy mansion och Hugh Heffner kommer att följa Kendra till altaret! Kinky? Ja om du frågar mig. En gammal gubbe hon har pippat ska följa henne och lämna över henne till en ny man hon har sexuelt umgänge med?! It is a sick world...

Lindsay Lohan and Samantha is adopting!

YES, enligt posh24.se så ska samantha och lindsay lohan adoptera ett litet barn! CONGRATS

Lindsay och Samantha vill adoptera!

Heidi and Spencer lost!

Dessa två stödde McCains kampanj all the way, och som vi nu alla vet förlorade McCain mot Obama i natt!
You lost Heidi Montag and Spencer Pratt!

future president!

Barack Obama!

vote today!

Idag är valet i USA! Vem tror ni vinner, Obama eller McCain? Jag hoppas på Obama men tror att McCain vinner, för när det väl kommer till kritan är nog USA inte redo för en sådan stor förändring tyvärr...IT SUCKS: Men kom igen och alla amerikanare, VOTE FOR OBAMA!!!
 New President and Vice President?
 Or will this be The Us:s new President and Vice President? COME ON TEAM OBAMA!!!

Jess is back on track!

Jessica Alba sågs vandra omkring i Soho, New York här om dagen med sin dotter och en vännina (?). Hon håller på att jobba med Sin City 2 förfull, så snart är hon tillbaka på den stora skärmen!
Jessica Alba is on her way back!

någon dör i gg!

Jaaa tyvärr!! Leighton Meeser var på inspelningen av det senaste GG avsnittet som handlar om att någon dör då dom är på en begravning. Varken Ed (som spelar Chuck Bass,) eller Blake (som spelar Serena Van Der Woodsen) syntes på inspelningen, kan det vara någon av dem som dör? VEM TROR NI??
Somebody is going to die in Gossip Girl!

the hills

Photo:

megan fox för tjeckiska esquire

meganfoxxxx.jpg Hot or not?

sluta skada dig amy!

Ingen har väl lyckats undgå att Amy Winehouse håller på att ta en överdos any minute now? Som hon röker, dricker och tar droger lär hon stupa inom kort säger hennes läkare. Då kan man ju undra varför hon fortsätter med alla dessa dåliga vanor, vill hon dö? För om hon verkligen vill leva finns det ju rehabs som hon kan checka in på. HON HAR FAKTISKT RÅD!
wino4__opt.jpg Fräsching? Njae, i dont think so!

mischa is doing drugs!

Mischa sågs häromkvällen ute på en nattklubb dansa, dricka shots i baren och svepa coctails hipp som happ. Plötsligt sågs hon även rulla en marijuana joint som hon sedan även rökte...................IN PUBLIC! Hallå denna tjej ska ju vara en förebild för unga tjejer! Osmart av henna när hon vet att så många ser upp till henne.....vad tycker ni om Mischas dåliga beteende?
       Här har vi bilderna på Mischa medans hon rullar, röker och dricker! Och vem är den mystiske lilla mannen hon har bredvid sig hela tiden?? Inte kan det väl vara en ny pojkvän.....?

xoxo

Heff´s ex dejtar!

YES they are a couple! Criss Angel och Hugh Heffners ex-brutta Holly Madison är ett par! Cute couple??

Officiellt! Criss Angel och Holly Madison är ett par!

tompa och suri!

Otroligt söta eller vad tycker ni? Verkar som att Suri tycker att papparazzi-fotograferna är lite för nära inpå då hon skyddar ansiktet med ena handen, så sött! Stackarn, hon lär väl också bli helt fucked up som alla andra kändis barn. Som Perez Hilton skulle säga ; "future rehaber" ;)

nu ska jag sova! xoxo
Låt Suri vara ett barn Tom Cruise!

oth & gg

Hinner nog (orkar inte) blogga något mer under kvällen då jag har muchas läxor att göra! Men just nu sitter jag och tittar på OTH med min lilla syster, hon ville även kolla på GG sen (sista avsnittet!!!) men det har jag redan sett+ 5 avsnitt från sesong 2 så jag känner mig inte så sugen på att se det igen, även om det är väldigt roligt just detta avsnitt! Hahah Blair och hennes bitch fasoner faschinerar mig, men det är ju i detta avsnitt som Dan och Serena gör slut :( Så sorgligt!!

xoxo
 

do you like what you see lindsay lohan?

En oskyldsfull bild på söta Lindsay Lohan som ung (eller yngre än vad hon är idag iallafall...hahha ;)

hedid klums halloween outfitt!

Heidi var utklädd till en Hindisk Gud när hon hostade en stor Halloween fest nu i veckan! Vad tycker ni om hennes förklädnad????? Har man pengar att spendera så why not? Jag undrar bara vad hinduerna tycker om hela grejen. Vi vet hur muslimerna reagerade på Gyllandspostens bilder av Muhammed..........
ap081031027519__opt1.jpg (bild tagen från perezhilton.com)

Obama or Mccain???

Presidentvalet is getting closer! Jag tror att McCain vinner men hoppas självklart på OBAMA!!! :D Men helst av allt hade jag velat att Hillary Clinton skulle få kandidera men så vart det ju inte....... :(
Aja här har ni en bild på Seal och Heidi Klum vandrandes New Yorks gator, och vi förstår vem det snygga paret kommer att rösta på......Obama........Vem vill ni ska vinna årets presidentval?

Heidi Klum och Barack Obama?!

back from the dead

Är nu hemma från den så kallade "festen" som faktiskt var tråkigt (ni kanske fattade det eftersom att jag redan är hemma?) Så nu ska jag sätta på väner boxen och njuta av den sista dagen på lovet då man kan vara uppe vääääääääääääääääääääldigt sent! snart e det back to school som gäller =( and it sucks BIG time.............

xoxo


Jag skrek, nu är det party!!

Tottenham vann mot Liverpool! Vet nu hur mycket jag skrev av glädje när Pavyluchenko gjorde mål i 91 minuten?! Tappade nästan rösten! Och fan vad grym Harry Redknapp är som bara bringar hem poäng! Senast mot Arsenal efter Tottenhams lååååånga poänglösa svacka. HEJA TOTTENHAM FOR LIFE!!! Dem var även första laget i årets premier leage som har vunnit  mot Liverpool; MÄKTIGT!!
wonderful! (bilden är från när dom vann i söndags mot Bolton! 2-0 ;)

gravid???!!!

Usch vanligtvis ursnygga Hayden såg något uppsvälld ut i sin blåsa här om dagen, ser ni bilringarna lika tydligt som jag eller är det en bulle i ugnen och i sådanafall undrar vi,,,,,,vem är pappan? Milo Ventimiglia maybe????
Hayden Panettiere

hotness

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Chloe

 I like!!!!!! GIVE ME!

YSL

Men därimot gillar jag denna sko otroligt mycket! Lite skillnad om man jämför med dem skorna i inlägget före........
Yves Saint LaurentGorgeous!


Balenciaga boots?

Vad tycker ni om Balenciagas skor?  Själv tycker jag att det är lite "too much" less is more! Nej men det var lite för vågat för min smak, helt enkelt lite tacky....

Balenciaga bootieBalenciaga


springa i high heels?

Tycker att denna bild är så rolig, ett gäng brudar som springer Glamours high-heel race i högklackat! UNDERBART, när bli det en officiel fren i OS undrar jag? Högklackat maraton som skuret! HAhahah, skulle ni ställa upp i en sån här tävling?


xoxo, stay chick!

whats the deal with the jonas brothers?

Jag fattar det verkligen inte?! Vad är det för speciellt med dom, GAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY är det enda ordet jag får fram. Men små tjejerna verkar ju digga stilen.....hmmmm så vad händer denna lördag kära läsare?

fotboll ikväll! Liverpool-Tottenham

HEJA TOTTENHAM one again! Hoppas dom kan spela lika lysande som dom gjorde mot Arsenal här i veckan så att dom kan klättra upp i tabellen...Såg nyss att deras tränare "Redknapp" säger att Modric kan komma att bli deras stora stjärna, hahahah, you make me so proud baby!!!!
Nej nu ska jag faktiskt plugga, stannade hemma från bion idag för att göra det så det är dags att sätta igång!!

xoxo


Jud Law har blivit en gammal gubbe...

Inte alls lika sexig eller charmig som förr! Kolla in det dåliga hårfästet (har han inte blivit väldigt tunnhårig?!) Det äckliga håret som smyger sig upp under tröjan....................................? VAD HAR HÄNT med sex symbolen? Själv har jag faktiskt aldrig tyckt att han varit särskilt speciell till utseendet, mina kompisar därimot har alltid fattat tycke för honom. Jag tycker själv att efter alla hans skandaler och otrohetsaffärer så är han avtändande och förblir ännu mer avtändande när jag ser denna bil!
Bli förälskad i Jude Law!A big NONO!

Marc Jacobs and Posh!

Marc och Posh poserade tillsammans på CFDA Fashion Awards som gick av stapeln I New York nu i sommras. Även om bilden är gammal kan jag inte undgå att märka Poshs klänning. Är det en HIT eller DISS? Själv kan jag inte riktigt bestäma mig för vad jag tycker...............
Victoria Beckham på dejt med Marc Jacobs!
Snygga skor Vickie!

väldigt sofistikerat Jen!

3 snygga sofistikerade outfitts av Jennifer Aniston! Så otroligt underbart att se att hon "vuxit upp" jämfört med så många andra skådespelerskor som fortfarande klär sig slampigt eller "barnsligt" och fortfarande tror att dem är tonåringar. Jen har fattat att hon nu "vuxit upp", och klär sig väldigt elegant och rent!
Snyggt Jen!


sexigt zlatan

Snyggt Zlatan.......................Yummie.....
Zlatan är en riktig guldkille!
Vilken tvättbräda!Zlatan laddar för att bli tvåbarnsfar.
sexyyyy boiiiiiiii, checka tvättbrädan brudar. Ett ord; HETT

Naomi Campbell

SNYGGT NAOMI! Älskar hela frans-trenden som sprider sig just nu inom modebranchen! Själv köpte jag nyligen en svart fransklänningH&M som är wonderful! Men Naomis klänning är bara för snygg! Skulle inte banga på den. MOHAHA ;)

xoxo

snyggt Chuck Bass!

Ed såg ganska road ut!

YES he did it! Under inspelningen av Gossip Girl i sommras (säsong 2) Såg Ed Westwick (aka Chuck Bass) så har stylish ut, WE LIKE.......Kan inte alla killar se ut som han? Iallafall ha någolunda bra klädsmak....


xoxo


snyggt Ashley Tisdale!

Ursnygga Ashley har gjort det igen, snygg outfitt honey!

gala premiär av HSM 3 i London

Vem var snyggast? Zac och Ashley, ogillar Vanessa strongt efter nakenbilderna och alla skandaler, som hon förresten inte ångrar (?!) slampa.........................................Här kommer lite bilder iallafall! ENJOY...
Vanessa stal showen på premiären i LondonZac Efron
Zac är HOT!

The "gang"!

Underbara Ashley!....................................................Och lite mindre underbara Vanessa...............

underbar klänning!

Ashley strålade på premiären av High School Musical 3! 
Galapremiär av High School Musical 3, och Ashley Tisdale såg bedårande ut i sin underbara klänning! Den vill jag ha..... Och snygg är hon i sitt mörka svall, underbart!;)

xoxo

RSS 2.0